Εταιρεία

Κοντά σας από το 1984 Η βιοτεχνία GIO SHOES με μεγάλη αγάπη και εμπειρία στο χώρο της υποδηματοποιίας παράγει δερμάτινα γυναικεία υποδήματα υψηλής ποιότητας και κατασκευής.

Ύστερα από 30 και πλέον χρόνια η GIO SHOES έχει πραγματοποιήσει μια αξιόλογη και ανοδική πορεία στον δύσκολο και συνάμα ανταγωνιστικό χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό και συνέπεια προσφέροντας τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων ,μοναδική εξυπηρέτηση και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συγχρονισμένες πάντα με τις πιο πρόσφατες τάσεις της διεθνούς μόδας.

Από την αρχή της λειτουργίας μας προσπαθούμε να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις του καταναλωτή κατασκευάζοντας ποιοτικά ελληνικά υποδήματα σε όσο των δυνατών χαμηλότερες τιμές.

Συνεχίζοντας αποκλειστικά Ελληνικά θέτουμε χρόνο με το χρόνο υψηλότερους στόχους με κύριο μέλημα μας τη δημιουργία ενός άνετου και ξεχωριστού προϊόντος που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς για Ελληνικό ποιοτικό παπούτσι.

Σας καλωσορίζουμε , λοιπόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!!!